Hot & Fresh

Komprimovane bombone
Hot & Fresh
HOT&FRESH su komprimovane bombone, bez šećera, boja ili konzervanasa, što ih čini jedinstvenima na našem tržištu.

Pravo su osveženje u svetu bombona, u tri prijatna i aromatična ukusa.
Ekstra jake sa ukusom eukaliptusa, spearmint/pepermint srednje jakog ukusa i ukusna malina, pogodna i za mladju populaciju.

Hot & Fresh bombone se izrađuju po posebno definisanoj tehnologiji u uslovima koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

Aktivni sastojci su spearmint i različita etarska ulja (karanfilić, eukaliptus, pitoma nana...). Pogodnim kombinovanjem etarskih ulja postižu se atraktivni ukusi. Etarska ulja deluju antiseptično i dezodorantno, ublažavaju zapaljenja i osvežavaju dah.

Podloga za izradu bombona je sorbitol, koji se koristi se kao zamena za konzumni šećer, pa je pogodan za primenu i kod dijabetičara. Poznato je da sorbitol nakon konzumiranja ne dovodi do naglog skoka šećera u krvi, jer njegov metabolizam ne zahteva insulin. Sorbitol se slabo apsorbuje iz digestivog trakta, pa bombone imaju malu kalorijsku vrednost.

Bombone se pakuju u visoko kvalitetnu kartonsku ambalažu u pakovanju od 18g. Displej pakovanje sadrži 14 kutija sa 18g bombona. Veleprodajno pakovanje sadrži 40 displej pakovanja. Uz displej kutije, moguce je poruciti i atraktivan metalni promo-stalak, u koji staje po jedno displej pakovanje od svakog ukusa.

Naša kompanija nudi mogućnost brendiranja ambalaže (kartonske ili metalne) ,,Hot & Fresh” bombona sa štampom po idejnom rešenju klijenta, za specijalne kompanijske događaje ili kao način jedinstvenog reklamiranja Vaših proizvoda.

Brendiranu ambalažu ,,Hot & Fresh” bombona radili smo za više poznatih klijenata kao što su: Telenor, Telekom, Office1Superstor, Toyota Srbija, Porsche leasing, Pharma Swiss, Studio Gorenje, Komercijalna banka, Pro Credit banka, Zlatiborac, Verano Group, Olimpus, Ernst & Young, Henkel, Sony, Victoria group, Nokia...

Nazad